GTD k3 – refresher

GTD k3 sopii sinulle jos olet


 

Kertaus (ilmainen)

Rekisteröidy 2 tunnin mittaiseen kertauswebinaariin. Käymme läpi:

 • menetelmän 5 askelta
 • niiden soveltamisen omassa työnkulussa
 • hyvän GTD-järjestelmän parhaat käytännöt.

Katsastus (ilmainen)

Varaa aika 30-90 min henkilökohtaiseen konsultaatioon (saat linkin webinaarin jälkeen).

Ennen tapaamista suoritat

  • itsearvioinnin ja
  • GTD-Q testin,

joiden tulokset käymme läpi session aikana. Käymme läpi GTD-järjestelmäsi ja miten sitä käytät. Käytämme tapaamisen työkaluna Zoom tai Teams -ohjelmistoa. Saat:

  • Kokonaiskuvan nykytilanteesta ja kehitysideoita
  • Arvion mahdollisen jatkovalmennuksen kestosta ja kustannuksista

Tämän perusteella voit päättää, haluatko jatkaa tästä eteenpäin omillasi vai hyötyisitkö muutamasta henkilökohtaisesta valmennustunnista.

Koutsaus (1 – 4 h, 190 €/ h + alv 24 %)

GTD-valmennus alkaa kognitiivisen profiilin luonnilla. Saat linkin kyselyyn, joka yhdessä toiveidesi,  katsastuksen itsearvioinnin ja GTD-Q -kyselyn tulosten kanssa määrittelee valmennussessioiden toteutustavan.

Valmennus voi keskittyä työkaluihin, päivittäiseen ja viikottaiseen tekemiseen, projektitasoon ja projektien suunnitteluun (myös tiimiprojektit) tai pidemmän aikavälin näkymiin ja tavoitteisiisi – tai näihin kaikkiin. Valmennus voidaan toteuttaa joko paikan päällä 4 h settinä* tai etänä 1-4 sessiona sovitun ajanjakson aikana. 

*) lähivalmennuksessa toteutuneet matkakulut lisätään

 

Valitse GTD k3 webinaarin ajankohta

Valitse sinulle sopiva webinaarin ajankohta ja rekisteröidy webinaarin osallistujaksi. Huomaa, että et tässä vaiheessa sitoudu mihinkään muuhun, kuin osallistumaan webinaariin sinulle sopivaan aikaan. Tavataan webinaarissa!