GTD koulutukset nyt myös AEL:n kautta

Toukokuusta lähtien toteutamme avoimet Getting Things Done -perusteet ja käyttöönotto-työpajat yhteistyössä AEL:n kanssa.

Asiakaspalautteen ja muista Pohjoismaista saamamme kokemuksen perusteella päätimme yhdistää GTD-menetelmän perusteet -koulutuspäivän ja varsinaisen menetelmän käyttöönottoon tarkoitetun käyttöönotto-työpajan kahden päivän koulutuskokonaisuudeksi.

GTD koulutukset nyt myös AEL:n kautta

Vaihtuvien koulutuspaikkojen tilalle etsimme avoimille koulutuksillemme yhteistyökumppania, joka voisi tarjota koulutuksellemme hyvän näkyvyyden ja koulutustilaisuuteen mahdollisimman hyvin toimivan ympäristön. Yhteistyökumppaniksi valikoitui hyvin pian AEL.

GTD koulutukset nyt myös AEL:n kautta

AEL tarjoaa sijaintinsa ja koulutustilojensa puolesta erinomaiset puitteet koulutuksen toteutukseen. Kouluttajana toimii GTDnordicin kouluttaja, Jukka Backman.

AEL – ammattitaidon edistäjä, osaajien kouluttaja

Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr on Suomen johtava tekniikan koulutuspalveluja tarjoava yritys.  AEL on Suomen halutuin osaamisen ja kilpailukyvyn kehittäjä, sekä teknisillä aloilla ammatillisen koulutuksen edelläkävijä. AEL tarjoaa yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoillemme kilpailukykyisen osaamisen.

AEL:n vahvuutena ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, ainutlaatuinen tekniikka- ja palveluosaaminen sekä kyky uusiutua toimintaympäristön muutosten mukana. AEL:ssä on Suomen monipuolisin ja jatkuvasti kehittyvä tekniikan alan koulutustarjonta sekä oppimista tehokkaasti tukevat, nykyaikaiset oppimisympäristöt.

AEL on profiloitunut koko organisaation kouluttajana ja osaamisen kehittäjänä. AEL kouluttaa teollisuuden ja teknisten palvelutoimialojen ammattilaisia, asiantuntijoita ja esimiehiä. Kouluttajina toimivat AEL:n omat toimialaosaajat sekä laaja ja sitoutunut asiantuntijaverkosto. AEL toteuttaa vuosittain noin 70 000 opiskelijatyöpäivää.

AEL on palvellut suomalaista elinkeinoelämää yli 90 vuotta ja pystynyt kehittymään ja uudistumaan yhteiskunnan ja elinkeinoelämän muutosten mukana. AEL:ää ylläpitää Ammattienedistämislaitossäätiö AEL, jossa ovat edustettuina merkittävät elinkeinoelämän ja työmarkkinoiden järjestöt sekä yritysten ammatillisen koulutuksen kehittämisessä mukana oleva julkishallinto.

Koulutukset

Tiedot avoimista kahden päivän koulutuksista löydät sivuiltamme ja AEL:n sivuilta. Ennen kesälomakautta tarjolla on kaksi koulutuskertaa, kesälomakauden jälkeen koulutukset järjestetään säännöllisesti kuukausittain.

, , , , , , , , , ,

Ei kommentoitu

Vastaa