GTD luento

OSALLISTU ILMAISEEN JOHDANTO GTD-MENETELMÄÄN -WEBINAARIIN (30 min).

 

Eikö aika (vielä) riitä kokonaisen työpäivän uhraamiseen aikaansaamisen parantamiseksi? Vai haluatko käynnistää ajattelutavan muutoksen oman organisaatiosi sisällä?

Olen viimeisen neljän vuoden aikana luennoinut GTD:n itsensä johtamisen 5 askeleesta erikokoisille yrityksille ja yhteisöille – TYKY-päivän osallistujille metsäympäristössä, keittiönpöydän ympärille kokoontuneille startup-yrittäjille ja taloushallinnon ammattilaisille Finlandia-talolla.

Luento antaa yleiskuvan menetelmästä. Asiakkaan tarpeen mukaan luento sisältää myös pureutumisen henkilökohtaisen ja organisaation tuottavuuden pullonkauloihin GTD:llä käytännön harjoitusten kautta. Onnistunut, vuorovaikutteinen luento antaa kipinän oman työn prosessien arviointiin ja sytyttää kiinnostuksen tuottavuuden käsitteen laajentamiseen.

Ota yhteyttä, ja rakennetaan yrityksellesi tai yhteisöllesi sopiva GTD-luentokokonaisuus.

 

GTD Luento

Suomen Partiolaiset / Atte Kesti

 

Hyvä luento,oppi paljon uutta ja sai uusia asioita kokeiltavaksi arkeen.

GTD menetelmä saatu hyvin tiivistettyä lyhyeen sessioon. Ainakin jotain menetelmästä tulee käyttöön, jos yritys ottaa menetelmä kokonaisuutena haltuun ei ihan onnistuisikaan

Getting Things Done: koin pajan hyödylliseksi ja aion alkaa käyttämään metodia.

Annoit hyviä konkreettisia esimerkkejä, joiden avulla oli helpompi ymmärtää kokonaisuus ja selitit hyvin mistä asiat johtuvat ja miksi tietty toimintatapa kannattaa.

Kiitos, prosessi ja sen sisältämät vinkit olivat todella kiinnostavia, niiden tuomat muutokset työn (ja ehkäpä elämänkin) sujuvuuteen varmasti näkyvät täydellä teholla vasta kuukausien päästä, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Getting Things Done työpaja antoi yksinkertaisia neuvoja havaintojen, tehtävien ja projektien hallintaan. Pitää perehtyä aiheeseen tarkemmin ja ottaa menetelmä heti käyttöön.