Helsinki GTD Meetup

Helsinki GTD Meetup – mikä se on?

GTDnordic Suomi järjestää Suomen ensimmäisen GTD Meetup –tapaamisensa 28. joulukuuta. Päiväksi valittiin GTD:n kehittäjän, David Allenin 70-vuotissyntymäpäivä.

GTD-kouluttaja Jukka Backman: Mistä on kysymys?

– Meetup on suomalaisille kohtuullisen tuntematon verkostoitumissivusto, johon voi liittyä osoitteessa www.meetup.com. Se toimii alustana, jonne kuka tahansa voi perustaa mihin tahansa aihepiiriin liittyvän tapahtuman tai tapaamisen ja kutsua mukaan muita samanmielisiä. Meetupista voi etsiä yhtä lailla joogaryhmää, lenkkikavereita kuin kirjallisuuspiiriä tai GTD-joukkoakin. Palvelu on maksullinen ainoastaan tapahtuman järjestäjälle, ryhmiä voi seurata ja niihin voi liittyä ilmaiseksi.

Kenelle Helsinki GTD Meetup on tarkoitettu?

– Helsinki GTD Meetup on ilmainen tapaaminen, joka on tarkoitettu kaikille GTD:stä kiinnostuneille. Se on spontaani kokoontuminen, joissa voimme tutustua toisiimme, vaihtaa ajatuksia GTD:stä, vertailla kokemuksiamme ja auttaa toisiamme. Tapaamisella on muissa Pohjoismaissa hyväksi koettu ohjelmarunko, sillä kokemuksen mukaan täysin rungoton Meetup jää helposti vellomaan paikoilleen. Pääpaino on kuitenkin vapaassa keskustelussa ja ajatusten sekä kokemusten vaihdossa.

Missä ja milloin?

Ensimmäisen GTD Meetup järjestetään 28.12.2015 klo 17–20 Helsingin keskustassa, mutta paikkaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Paikka määritellään lähempänä h-hetkeä ilmoittautuneiden määrän perusteella.

– Tähän mennessä ryhmään on ilmoittautunut parikymmentä jäsentä, mutta kaikki eivät ole vahvistaneet osallistumistaan tapahtumaan.

Entä jos asuu kaukana Helsingistä?

– Tulemme järjestämään vastaavia Meetup-tapaamisia ympäri Suomea. Väkirikkauden perusteella on kuitenkin luontevinta tähdätä ensimmäinen tapahtuma Helsinkiin. Omasta asuinpaikasta riippumatta voi vallan mainiosti ilmaista kiinnostuksensa tapahtumaan ilmoittautumalla Helsingin Meetuppiin. Ryhmässä voi sitten kommentoida, missä päin Suomea toivoisi tapahtumaan osallistuvansa, mikäli Helsinki on liian kaukana.

Meetup

Miten pääsee mukaan?

– Toivoisin, että GTD Meetupista kiinnostuneet rekisteröityvät www.meetup.com -osoitteessa, liittyvät www.meetup.com/Helsinki-GTD-Meetup -ryhmään ja klikkaavat osallistuvansa tapahtumaan. Tämä on itse asiassa ainoa keino päästä mukaan tapahtumaan ja saada tieto sijainnista. Jos haluaa kysyä tarkennuksia tai lähettää ehdotuksia esimerkiksi tapaamispaikasta tai tulevista Meetup-kaupungeista suoraan minulle, voi laittaa postia osoitteeseen: [email protected]

Useimmiten GTD Meetupit ovat syntyneet aika pienimuotoisesti ja spontaanisti. Tapahtumapaikaksi sovitaan esimerkiksi jokin ravintola tai tapahtumaan osallistuja tarjoaa käytettäväksi joko omia tai työpaikkansa tiloja.

– Ja muistakaa, ettei tämä Meetup ole pelkkä GTD-juttu. Voitte löytää palvelusta mitä mielenkiintoisimpia tapahtumia ja uusia tuttavuuksia!

,

Ei kommentoitu

Vastaa

Tilaa GTD-uutiskirje!

Saat tuoreet blogipostaukset, tiedon tulevista koulutuksista, tapahtumista ja muista GTD-uutisista suoraan s-postiisi.