OPI GTD

Getting Things Done®GTD –

Getting Things Done® on stressitön tapa tehdä tuottavasti töitä ja käsitellä informaatioähkyä – sekä töissä että kotona. Itsensä johtaminen on taito, jolla saat selkeän näkemyksen siitä, mikä on olennaista ja saat oikean otteen työhösi.


GTD – seminaarit
Päiväseminaarin kesto on 7 + 4 tuntia (sis. tauot ja lounaan). Seminaarissa opit itsensä johtamisen 5 askelta: Kerää, Käsittele, Järjestä, Katsasta ja Tee. Voit osallistua avoimeen seminaariin tai pyytää tarjouksen koulutuksesta yrityksellesi tai organisaatiollesi.

GTD – luennot
Haluatko käynnistää ajattelutavan muutoksen oman organisaatiosi sisällä? Vuorovaikutteinen luento antaa kipinän oman työn prosessien arviointiin ja sytyttää kiinnostuksen tuottavuuden käsitteen laajentamiseen.

Webinaarit
Webinaarissa voit syventää seminaarissa oppimiasi taitoja tai saada yksityiskohtaisen opastuksen GTD-systeemin käytöstä jollain tunnetuimmista työkaluista, esim. Outlook, Gmail, Wunderlist, Todoist, Trello. Voit myös osallistua ilmaiseen, Johdanto GTD-menetelmään -webinaariin, joka antaa yleiskuvan Getting Things Done -menetelmästä.

.

Valmennus
Yksilöllinen ohjaus tarkoittaa henkilökohtaisen tuottavuuden menetelmien, projektinohjauksen ja työkalujen käyttöönottoa asiakkaalle sopivan aikataulun puitteissa. Ohjaus vie lähtötasosta riippuen yleensä 8-16 tuntia ja voidaan toteuttaa esim. viikonlopun aikana tai 8-12 viikon etävalmennuksena.

  • Haluaisitko saada enemmän aikaan?
  • Tehdä enemmän niitä asioita, joilla on merkitystä?
  • Työskennellä ilman jatkuvia keskeytyksiä?
  • Olla läsnä siinä mitä teet?
  • Jättää työt työpaikalle?
  • Oletko vaihtamassa alaa?
  • Oletko ostamassa / jatkamassa / perustamassa yritystä?
  • Työskenteletkö kuukausien tai vuosien pituisten projektien parissa?
  • Työskenteletkö vaihtuvissa työympäristöissä, nopeasti muuttuvien tavoitteiden ympäröimänä?

GTD-menetelmällä hallitset kalenterit, projektit, tavoitteet, prioriteetit, tehtävälistat, sähköpostit – yhtä lailla suuret kokonaisuudet kuin pienimmätkin yksityiskohdat. Getting Things Done on aikaansaamisen taito – paljon enemmän kuin perinteistä ajanhallintaa.

Koulutus toteutetaan standardoidun mallin mukaan jo 76 maassa. Kaikki menetelmän kouluttajat ovat David Allen Companyn sertifioimia.Menetelmän pohjana on Allenin 2001 julkaisema kirja Getting Things Done – The Art of Stress-free Productivity (suom. Kerralla Valmista, painos loppunut).

Yritystä ei voi opettaa lukemaan, mutta yritykselle on hyötyä lukutaitoisista työntekijöistä – David Allen

Ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen koulutuksesta yrityksellesi.

 

Tilaa GTD-uutiskirje!

Saat tuoreet blogipostaukset, tiedon tulevista koulutuksista, tapahtumista ja muista GTD-uutisista suoraan s-postiisi.