Getting Things Done® (GTD) – perusteet – seminaarit

OSALLISTU ILMAISEEN JOHDANTO GTD-MENETELMÄÄN -WEBINAARIIN (30 min).


GTD Perusteet -seminaari
keskittyy menetelmän oppimiseen yksilö- ja ryhmäharjoitusten avulla.

Itseohjautuvuus tarvitsee tuekseen systemaattisen prosessin. GTD tarjoaa aidosti skaalautuvan mallin tehdä itseohjautuvaa työtä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lähiopetus-seminaarit järjestetään vain yrityksen tai organisaation sisäisinä koulutustilaisuuksina. Pyydä tarjous koulutuksesta yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Seminaari voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti etäkoulutuksena. Avoimeen etäkoulutukseen on myös mahdollista osallistua yksittäisenä osallistujana.


Kesto: 
  • 1. päivä – 7 h lähiopetus, perusteet 
  • 2. päivä – 4-6 h käyttöönotto-työpaja


Lataa koulutuksen lisätietolehti tästä linkistä: Koulutuksen esitietolehti

Seminaarissa GTD-menetelmän käyttö opitaan vuorovaikutteisten yksilö- ja ryhmäharjoitusten kautta. Opit saamaan enemmän aikaan, pysyen täysin tilanteen tasalla ja varmana siitä, että kiinnität huomiota juuri niihin asioihin, joilla on kokonaisuuden kannalta eniten merkitystä. Menetelmän osaaminen tarkoittaa sitä, että osaat vaivattomasti navigoida nopeasti muuttuvien prioriteettien ja tavoitteiden, vaihtelevien resurssien ja jatkuvasti kasvan informaatiovirran (puhelut, sähköpostit, pikaviestit) keskellä. 
Käyttöönotto -työpajan aikana rakennat oman GTD-järjestelmäsi kalenterin, sähköpostin ja tehtävälistasovelluksen avulla.