Getting Things Done® (GTD) – perusteet – seminaarit

GTD Perusteet -seminaari keskittyy menetelmän oppimiseen yksilö- ja ryhmäharjoitusten avulla.

Voit osallistua kenelle tahansa saatavilla olevaan avoimeen koulutukseen tai pyytää tarjouksen koulutuksesta yrityksellesi tai organisaatiollesi.


Kesto: 8 h, sis. kahvit ja lounaan
Aika: Syksyn 2019 koulutuskalenteri julkaistaan heinäkuun aikana. Ilmoitukset uusista koulutuspäivistä saat helpoimmin tilaamalla uutiskirjeemme.
Hinta: Avointen koulutusten hinnoittelu päivitetään heinäkuun aikana . Yrityksen/ organisaation koulutuksen hinnoittelu tarjouksen mukaan.


Seminaarissa GTD-menetelmän käyttö opitaan vuorovaikutteisten yksilö- ja ryhmäharjoitusten kautta. Opit saamaan enemmän aikaan, pysyen täysin tilanteen tasalla ja varmana siitä, että kiinnität huomiota juuri niihin asioihin, joilla on kokonaisuuden kannalta eniten merkitystä. Menetelmän osaaminen tarkoittaa sitä, että osaat vaivattomasti navigoida nopeasti muuttuvien prioriteettien ja tavoitteiden, vaihtelevien resurssien ja jatkuvasti kasvan informaatiovirran (puhelut, sähköpostit, pikaviestit) keskellä. 
 

2019 avointen koulutusten koulutuspäivät

Syksyn 2019 koulutuskalenteri julkaistaan heinäkuun aikana. Ilmoitukset uusista koulutuspäivistä saat helpoimmin tilaamalla uutiskirjeemme.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 2 viikkoa ennen koulutusajankohtaa. Linkkiä klikkaamalla siirryt ilmoittautumiseen ja verkkokauppaamme.