Getting Things Done® (GTD) – perusteet – seminaarit

GTD Perusteet -seminaari keskittyy menetelmän oppimiseen yksilö- ja ryhmäharjoitusten avulla.

Voit osallistua kenelle tahansa saatavilla olevaan avoimeen koulutukseen tai pyytää tarjouksen koulutuksesta yrityksellesi tai organisaatiollesi.


Kesto: 8 h lähiopetus, sis. kahvit ja lounaan + 90 min käyttöönotto -webinaari + 90 min ohjattu viikkokatsastus -webinaari
Aika: Syksyn 2019 koulutuskalenteri alla. Ilmoitukset uusista koulutuspäivistä saat helpoimmin tilaamalla uutiskirjeemme.
Hinta: 690 € (sis. alv 24%) . Yrityksen/ organisaation koulutuksen hinnoittelu tarjouksen mukaan.


Seminaarissa GTD-menetelmän käyttö opitaan vuorovaikutteisten yksilö- ja ryhmäharjoitusten kautta. Opit saamaan enemmän aikaan, pysyen täysin tilanteen tasalla ja varmana siitä, että kiinnität huomiota juuri niihin asioihin, joilla on kokonaisuuden kannalta eniten merkitystä. Menetelmän osaaminen tarkoittaa sitä, että osaat vaivattomasti navigoida nopeasti muuttuvien prioriteettien ja tavoitteiden, vaihtelevien resurssien ja jatkuvasti kasvan informaatiovirran (puhelut, sähköpostit, pikaviestit) keskellä. 
Käyttöönotto -webinaarin aikana rakennat oman GTD-järjestelmäsi kalenterin, sähköpostin ja tehtävälistasovelluksen avulla.
Ohjattu viikkokatsastus -webinaarissa opit menetelmän ”kivijalan”, eli suorittamaan itsenäisesti koko järjestelmän säännöllisen läpikäynnin ja ylläpidon.
 

2019 avointen koulutusten koulutuspäivät

Ilmoittautuminen sulkeutuu 2 viikkoa ennen koulutusajankohtaa. Linkkiä klikkaamalla siirryt ilmoittautumiseen ja verkkokauppaamme.