Vuoden 2019 avoimet GTD-koulutukset

Vuoden 2018 suosituin tuotteemme oli osallistujamäärän perusteella mitattuna GTD-luento. Luentoja on tähän mennessä saakka järjestetty yritysten ja organisaatioiden tilauksesta tilaajan sisäisenä tapahtumana joko omalle henkilökunnalle tai asiakastilaisuutena. Yleisön määrä on vaihdellut muutamasta kymmenestä puoleentoista tuhanteen, ja luennon pituus puolesta tunnista kolmeen tuntiin.

GTD-luennon kantavana ajatuksena on antaa kuulijoille selkeä yleiskuva Getting Things Done -menetelmästä, ja antaa konkreettisia työkaluja, joilla pääsee heti alkuun omalla GTD-polullaan.

Osaamistaan voi syventää esimerkiksi lokakuussa julkaistun, uuden suomenkielisen GTD – itsensä johtamisen 5 askelta -tiivistelmäkirjan tai alkuperäisen Getting Things Done – The Art of Stress-free productivity -kirjan avulla. Luento toimii myös hyvänä pohjana GTD-perusteet -koulutukselle, johon moni onkin oman organisaationsa kautta luennon jälkeen osallistunut ja saanut 1-2 päivän koulutuksen kautta oman GTD-järjestelmänsä rakennettua täysin valmiiksi.

Tervetuloa tutustumaan uuteen GTDshop.fi -verkkokauppaamme. Siellä voit ilmoittautua ilmaisiin webinaareihin, kevään aikana järjestettäville avoimille luennoille ja koulutuksiin sekä lukea kirjamaistiaisen. Kevään aikana järjestämme myös avoimen GTD & Todoist -käyttäänotto-työpajan.

Vuoden 2019 avoimet GTD-koulutukset :

7.1. Johdanto GTD-menetelmään, webinaari
17.1. GTD taster workshop, luento
8.2. Getting Things Done -perusteet, seminaari
14.3. GTD taster workshop, luento
11.4. Getting Things Done -perusteet, seminaari
12.4. GTD & Todoist käyttöönotto, työpaja
16.5. GTD taster workshop, luento
14.6. Getting Things Done -perusteet, seminaari

, , , , ,

Ei kommentoitu

Vastaa