Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Mitä?

Lähde mukaan ilmaiseen seitsemän päivän mittaiseen haasteeseen, jonka aikana laitetaan sähköposti kuntoon 7 päivässä:

  • siivoat sähköpostilaatikkosi 
  • luot sähköpostiisi rakenteen, joka joustaa tilanteen mukaan
  • opit käytännöt, joiden avulla sähköpostisi pysyy vastaisuudessa esittelykelpoisessa siivossa

Milloin?

Haaste käynnistyy maanantaina 28. kesäkuuta (vko 26). Ilmoittaudu mukaan milloin tahansa ennen aloitusajankohtaa. 

Miten?

Saat sähköpostiisi joka aamu yhden viestin, jossa annetaan selkeät, yksinkertaiset ohjeet kyseiselle päivällä. Ohjeen lukemiseen menee muutama minuutti, ohjeen toteutukseen menee päivittäin 10 – 60 minuuttia riippuen lähtötilanteen viestimäärästä.

Muuta?

Voit osallistua riippumatta siitä,  mikä sähköpostiohjelmaa käytät. Ohjeen esimerkit ovat Gmail ja Outlook (web-versiot) -ohjelmille, mutta ovat helposti sovellettavissa myös mihin tahansa muuhun sähköpostiohjelmaan.

Eli saat meiltä 7 viestiä. Et mitään muuta markkinointiviestintää nyt etkä myöhemmin (jos et niin valitse). Viimeisen viestin mukana saat palkintona merkittävän alennuskupongin, jota toivottavasti et malta jättää käyttämättä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Jukka Backman

Jukka Backman

GTD coach
Miksi GTD ei toimi

Miksi GTD ei toimi

Otsikko on tarkoituksella huomionhakuinen. Saman tyyppisiin otsikoihin törmää aina silloin tällöin. Ei oikeastaan Suomessa, jossa GTD-menetelmä on enemmänkin harvojen ja valittujen ammatillisen työkalupakin monitoimityökalu. Englanninkielisissä

Lue lisää >>

Vyökoe

Alkuun provosoiva väite; Työelämä on paljon helpompaa, kun tietotyöntekijä keskittyy omaan tuottavuuteensa. En kiistä, etteikö työpäivän väliin ripotelluilla mindfulness-hetkillä tai rakentavilla keskusteluilla esihenkilön kanssa tehdä

Lue lisää >>
Kuiru-tyyppisen veneen tekoa

Mihin panostaisit juuri nyt?

Me kaikki pystymme vähän parempaan, sekä yksilöinä että organisaatioina. Käytössä olevilla resursseilla voidaan saavuttaa yleensä vähän enemmän. Pelkkä resurssien lisääminen ei kuitenkaan takaa sen kummemmin

Lue lisää >>