Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Mitä?

Lähde mukaan ilmaiseen seitsemän päivän mittaiseen haasteeseen, jonka aikana laitetaan sähköposti kuntoon 7 päivässä:

  • siivoat sähköpostilaatikkosi 
  • luot sähköpostiisi rakenteen, joka joustaa tilanteen mukaan
  • opit käytännöt, joiden avulla sähköpostisi pysyy vastaisuudessa esittelykelpoisessa siivossa

Milloin?

Haaste käynnistyy maanantaina 28. kesäkuuta (vko 26). Ilmoittaudu mukaan milloin tahansa ennen aloitusajankohtaa. 

Miten?

Saat sähköpostiisi joka aamu yhden viestin, jossa annetaan selkeät, yksinkertaiset ohjeet kyseiselle päivällä. Ohjeen lukemiseen menee muutama minuutti, ohjeen toteutukseen menee päivittäin 10 – 60 minuuttia riippuen lähtötilanteen viestimäärästä.

Muuta?

Voit osallistua riippumatta siitä,  mikä sähköpostiohjelmaa käytät. Ohjeen esimerkit ovat Gmail ja Outlook (web-versiot) -ohjelmille, mutta ovat helposti sovellettavissa myös mihin tahansa muuhun sähköpostiohjelmaan.

Eli saat meiltä 7 viestiä. Et mitään muuta markkinointiviestintää nyt etkä myöhemmin (jos et niin valitse). Viimeisen viestin mukana saat palkintona merkittävän alennuskupongin, jota toivottavasti et malta jättää käyttämättä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Jukka Backman

Jukka Backman

GTD coach
motivaatio

Motivaatio

Motivaatio ei sinällään liity millään tavalla GTD-menetelmään. Mutta GTD helpottaa motivaation löytymistä, koska käytännössä asiat 1) jotka tapahtuvat tai 2) joiden pitää tapahtua joka tapauksessa

Lue lisää >>
Kevätsiivous

Kevätsiivous

Eräs ensimmäisiä GTD-harjoituksia, jonka teetän sekä ryhmäkoulutukseen osallistujilla että yksilövalmennettavilla, on pään tyhjennys. Pään tyhjennystä ei yleensä jätetä tässä yhteydessä ainoastaan oman pään sisälle, vaan

Lue lisää >>

Millainen on hyvä GTD-valmentaja?​

GTD-valmennusta vuodesta 1985 Henkilökohtaisella GTD-valmennuksella on takanaan jo pian 40 vuoden historia, mikä saattaa tulla monille yllätyksenä. Menetelmän kehittäjä David Allen kertoo, että tuotteena yksilövalmennus lanseerattiin vuonna 1985, mutta toki

Lue lisää >>