Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Mitä?

Lähde mukaan ilmaiseen seitsemän päivän mittaiseen haasteeseen, jonka aikana laitetaan sähköposti kuntoon 7 päivässä:

  • siivoat sähköpostilaatikkosi 
  • luot sähköpostiisi rakenteen, joka joustaa tilanteen mukaan
  • opit käytännöt, joiden avulla sähköpostisi pysyy vastaisuudessa esittelykelpoisessa siivossa

Milloin?

Haaste käynnistyy maanantaina 28. kesäkuuta (vko 26). Ilmoittaudu mukaan milloin tahansa ennen aloitusajankohtaa. 

Miten?

Saat sähköpostiisi joka aamu yhden viestin, jossa annetaan selkeät, yksinkertaiset ohjeet kyseiselle päivällä. Ohjeen lukemiseen menee muutama minuutti, ohjeen toteutukseen menee päivittäin 10 – 60 minuuttia riippuen lähtötilanteen viestimäärästä.

Muuta?

Voit osallistua riippumatta siitä,  mikä sähköpostiohjelmaa käytät. Ohjeen esimerkit ovat Gmail ja Outlook (web-versiot) -ohjelmille, mutta ovat helposti sovellettavissa myös mihin tahansa muuhun sähköpostiohjelmaan.

Eli saat meiltä 7 viestiä. Et mitään muuta markkinointiviestintää nyt etkä myöhemmin (jos et niin valitse). Viimeisen viestin mukana saat palkintona merkittävän alennuskupongin, jota toivottavasti et malta jättää käyttämättä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Sähköposti kuntoon 7 päivässä

Picture of Jukka Backman

Jukka Backman

GTD coach

Kiireentuntu on vähentynyt 

Taitotalon eläköityvä toimitusjohtaja Kari Juntunen: Kiireentuntu on vähentynyt  Juntunen tutustui GTD-menetelmään vasta työuransa loppupuolella ja harmittelee, ettei törmännyt siihen jo aiemmin. – Elämänhallinta olisi ollut parempaa. Kari

Lue lisää >>
Darude

Haastattelussa Darude

Getting Things Done® (GTD) from Vital Learningin haastattelussa Darude ”Onko tämä se mitä Darude käyttää?” Tämä on ehkä yleisin keskustelunavaus asiakasyrityksen HR:n kanssa, kun GTD-menetelmään

Lue lisää >>