GTD COACHING

Kuinka voi johtaa muita, ellei osaa johtaa itseään?

Henkilökohtainen GTD-valmennus on nopein ja tehokkain tapa oppia ja käyttöönottaa Getting Things Done® (GTD®) -menetelmä.

Käymme yhdessä läpi koko työnkulkusi askel askeleelta. Selvitämme vastuualueesi sekä niihin liittyvät projektit ja tehtävät

Voit ottaa välittömästi käyttöön kaikki valmennuksen aikana oppimasi käytännöt. Käymme läpi kaikki GTD-menetelmään liittyvät osa-alueet ja rakennamme sinulle täysin toimivan, käyttöösi optimoidun GTD-järjestelmän.

GTD työnkulku

Optimoimme jo olemassaolevan järjestelmän ja työnkulun. Halutessasi voimme myös keskittyä vastuualueisiin ja pidemmän aikavälin tavoitteisiin.

Kun GTD on jo käytössä

1-4 tunnin sessiota 2-6 viikon aikana. Teet sessioiden välillä itsenäisesti valmennukseen liittyviä tehtäviä 2-5 h / vko.
tuntilaskutus 240 €/ h (+ alv 24 %)

GTD-etävalmennus 8 x 1 h

Menetelmän perusteet käyttöön askel askeleelta 8 - 12 viikon aikana. Rakennat työnkulkuusi sopivan GTD-järjestelmän ohjatusti pala palalta.

Virtuaalinen yksilövalmennus

Kahdeksan tunnin sessiota 8-12 viikon aikana. Teet sessioiden välillä itsenäisesti valmennukseen liittyviä tehtäviä 2-5 h / vko.
1 920 € (+ alv 24 %)

GTD-valmennus 16 h

Täydellinen menetelmän käyttöönotto ja järjestelmän optimointi. Valmennus toteutetaan osin omassa työympäristössäsi, osin virtuaalisesti.

GTD-lähivalmennus

Otat GTD-menetelmän ohjatusti käyttöön omassa työympäristössäsi 1½ työpäivän aikana. Riittävä seuranta varmistaa, että uusista opituista tavoista muodostuu vakituisia käytäntöjä.
3 600 € (+ alv 24 %)

Valmennuksen lupaus

Listatyökalu

Projektit, tehtävät, keskustelut, odottavat ja pidossa; Otamme käyttöön juuri sinulle parhaan työkalun - on se sitten bullet journal tai sovellus - listasi integroidaan saumattomaksi osaksi työkaluvalikoimaasi.

Sähköposti

Työn tekeminen tyhjältä pöydältä on paljon selkeämpää. Inbox 0 on päivittäinen kokemus - josta et enää halua päästää irti.

Kalenteri

Kalenterissasi ovat vain asiat, jotka tapahtuvat tiettynä päivänä tai tiettyyn aikaan. Tai joista sinun pitää olla tietoinen tiettynä aikana. Ennen kaikkea kalenterissasi on tilaa.

Sovellukset

Valitset sovellukset, jotka GTD:n parhaiden käytäntöjen mukaan palvelevat aikaansaamistasi. Ei enää digitaalista hamstraamista.

Viikkokatsastus

Käyt kuluneen viikon läpi ja suunnittelet seuraavat. Hätäisten korjausliikkeiden sijaan saat jatkossa viikottain laajemman näkökulman kaikkeen siihen, minkä tekemiseen olet sitoutunut.

Itsearviointi

Tiedät missä olet menossa ja mitä haluat ja voit vielä oppia.

Kairos

Ennen varsinaista valmennusta selvitämme oppimisprofiilisi. Jatkossa hyödynnät vahvuuksiasi sen sijaan että turvautuisit vain tahdonvoimaan.

Jatkuva tuki

Sinä osaat jo tämän. Valmentaja on henkilö jolle voit halutessasi olla tilivelvollinen. GTD:ssä ei ole kysymyksiä, joihin ei löydy vastausta.

Viitemateriaali ja arkisto

Halutessasi järjestämme viitemateriaalin ja arkiston selkeästi toimivaksi tietokannaksi. Ja viemme rulokaappiin unohtuneen faksin pois oikean arkistomateriaalin tieltä.

Tarkastelutasot

Halutessasi selvitämme myös sitoumuksesi ja tavoitteesi kuluvaa ja seuraava vuotta pidemmälle. Tiedät miten tämän päivän tekemisesi on täysin linjassa pidemmän aikavälin tavoitteittesi kanssa.

GTD koulutus

Jukka Backman

GTD coach