Kiireentuntu on vähentynyt 

Taitotalon eläköityvä toimitusjohtaja Kari Juntunen:

Kiireentuntu on vähentynyt 

Juntunen tutustui GTD-menetelmään vasta työuransa loppupuolella ja harmittelee, ettei törmännyt siihen jo aiemmin.

- Elämänhallinta olisi ollut parempaa.

Vuosikymmenet koulutusorganisaatioiden johtotehtävissä työskennellyt Juntunen on jo työnsä, että luottamustehtäviensä puolesta tutustunut monenlaisiin menetelmiin ja koulutuksiin. GTD tuli vastaan tärkeällä hetkellä.

 

– Vedin organisaatiomuutosta. Työmäärä ja kriittiset tehtävät moninkertaistuivat. Oli ylivoimaisen vaikeaa hallita kaikkia tehtäviä.

 

– GTD on tuonut systematiikkaa ja elämän kokonaishallintaa. Kiireentuntu on vähentynyt ja aikaa on jäänyt enemmän itselle.

 

Kari Juntunen

Hyvä työkalu kaikille

Taitotalon organisaatiossa myös monet muut henkilöt ovat osallistuneet joko GTD-ryhmäkoulutukseen tai henkilökohtaiseen valmennukseen.

 

– Sain itsekin GTD-vinkin alunperin organisaation sisältä ja sittemmin olen patistaut kaikkia GTD:n käyttäjiksi.

 

Eläkepäivien kynnyksellä Kari Juntunen on vakuuttunut siitä, että GTD kulkee ilman muuta rinnalla myös aktiivisena eläkeläisenä, jolla on edelleen liuta luottamustehtäviä hoidettavanaan.

 

– GTD on erinomainen työkalu entisestä luopumiseen ja uuden vaiheen aloittamiseen. 

Uransa aikana Juntunen on törmännyt moniin kouluttajiin, menetelmiin ja valmentajiin.

 

– Jukka Backman on erinomainen sparraaja. Kiitos Jukalle hyvästä työkalusta!

Picture of Jukka Backman

Jukka Backman

GTD coach

Kiireentuntu on vähentynyt 

Taitotalon eläköityvä toimitusjohtaja Kari Juntunen: Kiireentuntu on vähentynyt  Juntunen tutustui GTD-menetelmään vasta työuransa loppupuolella ja harmittelee, ettei törmännyt siihen jo aiemmin. – Elämänhallinta olisi ollut parempaa. Kari

Lue lisää >>
Darude

Haastattelussa Darude

Getting Things Done® (GTD) from Vital Learningin haastattelussa Darude ”Onko tämä se mitä Darude käyttää?” Tämä on ehkä yleisin keskustelunavaus asiakasyrityksen HR:n kanssa, kun GTD-menetelmään

Lue lisää >>
motivaatio

Motivaatio

Motivaatio ei sinällään liity millään tavalla GTD-menetelmään. Mutta GTD helpottaa motivaation löytymistä, koska käytännössä asiat 1) jotka tapahtuvat tai 2) joiden pitää tapahtua joka tapauksessa

Lue lisää >>