Getting Things Done äänikirja

David Allenin 2001 julkaisema Getting Things Done ilmestyi päivitettynä painoksena keväällä 2015.  Helmikuussa 2016 Getting Things Done äänikirja ilmestyi David Allenin itsensä lukemana.

Getting Things Done äänikirja
Getting Things Done – David Allen

 

Äänikirja on erinomainen vaihtoehto tutustua aiheeseen esim. työmatkan aikana.

Äänikirja on nyt saatavilla näiden 9 jakelijan kautta, sekä perinteisenä CD:nä että ladattavana tiedostona.

Olennaisimmat erot uuden ja vanhemman painoksen välillä ovat paitsi työkalujen päivittäminen ajattomammiksi (ei mainintoja tietyistä ohjelmistoista tai laitteista) ja esimerkkien päivittäminen yhdysvaltalaisista kansainvälisiin, myös kappaleet GTD:n oppimisen polusta sekä GTD:n yhteyksistä kognitiiviseen tieteeseen ja psykologiaan.

 

 

Jukka Backman

Jukka Backman

GTD coach
Miksi GTD ei toimi

Miksi GTD ei toimi

Otsikko on tarkoituksella huomionhakuinen. Saman tyyppisiin otsikoihin törmää aina silloin tällöin. Ei oikeastaan Suomessa, jossa GTD-menetelmä on enemmänkin harvojen ja valittujen ammatillisen työkalupakin monitoimityökalu. Englanninkielisissä

Lue lisää >>

Vyökoe

Alkuun provosoiva väite; Työelämä on paljon helpompaa, kun tietotyöntekijä keskittyy omaan tuottavuuteensa. En kiistä, etteikö työpäivän väliin ripotelluilla mindfulness-hetkillä tai rakentavilla keskusteluilla esihenkilön kanssa tehdä

Lue lisää >>
Kuiru-tyyppisen veneen tekoa

Mihin panostaisit juuri nyt?

Me kaikki pystymme vähän parempaan, sekä yksilöinä että organisaatioina. Käytössä olevilla resursseilla voidaan saavuttaa yleensä vähän enemmän. Pelkkä resurssien lisääminen ei kuitenkaan takaa sen kummemmin

Lue lisää >>