Getting Things Done äänikirja

David Allenin 2001 julkaisema Getting Things Done ilmestyi päivitettynä painoksena keväällä 2015.  Helmikuussa 2016 Getting Things Done äänikirja ilmestyi David Allenin itsensä lukemana.

Getting Things Done äänikirja
Getting Things Done – David Allen

 

Äänikirja on erinomainen vaihtoehto tutustua aiheeseen esim. työmatkan aikana.

Äänikirja on nyt saatavilla näiden 9 jakelijan kautta, sekä perinteisenä CD:nä että ladattavana tiedostona.

Olennaisimmat erot uuden ja vanhemman painoksen välillä ovat paitsi työkalujen päivittäminen ajattomammiksi (ei mainintoja tietyistä ohjelmistoista tai laitteista) ja esimerkkien päivittäminen yhdysvaltalaisista kansainvälisiin, myös kappaleet GTD:n oppimisen polusta sekä GTD:n yhteyksistä kognitiiviseen tieteeseen ja psykologiaan.

 

 

Jukka Backman

Jukka Backman

GTD coach
Kevätsiivous

Kevätsiivous

Eräs ensimmäisiä GTD-harjoituksia, jonka teetän sekä ryhmäkoulutukseen osallistujilla että yksilövalmennettavilla, on pään tyhjennys. Pään tyhjennystä ei yleensä jätetä tässä yhteydessä ainoastaan oman pään sisälle, vaan

Lue lisää >>

Millainen on hyvä GTD-valmentaja?​

GTD-valmennusta vuodesta 1985 Henkilökohtaisella GTD-valmennuksella on takanaan jo pian 40 vuoden historia, mikä saattaa tulla monille yllätyksenä. Menetelmän kehittäjä David Allen kertoo, että tuotteena yksilövalmennus lanseerattiin vuonna 1985, mutta toki

Lue lisää >>
Miksi GTD ei toimi

Miksi GTD ei toimi

Otsikko on tarkoituksella huomionhakuinen. Saman tyyppisiin otsikoihin törmää aina silloin tällöin. Ei oikeastaan Suomessa, jossa GTD-menetelmä on enemmänkin harvojen ja valittujen ammatillisen työkalupakin monitoimityökalu. Englanninkielisissä

Lue lisää >>