Haastattelussa Darude

Getting Things Done® (GTD) from Vital Learningin haastattelussa Darude

"Onko tämä se mitä Darude käyttää?"

Tämä on ehkä yleisin keskustelunavaus asiakasyrityksen HR:n kanssa, kun GTD-menetelmään jo tutustunut työntekijä on järjestänyt tapaamisen minulle ja yrityksen HR:lle, toiveenaan saada joko GTD-luento tai -koulutus järjestymään työpaikallaan. 

Darude on näkyvimpiä ja äänekkäimpiä suomalaisia GTD-menetelmän käyttäjiä. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen haastattelu, jonka hän on aiheesta antanut.

Sain hiljattain sovittua Daruden haastattelun pohjoismaiseen Getting Things Done® (GTD) from Vital Learning -podcastiin ja haastattelin häntä kollegani Morten Røvikin kanssa siitä, millä tavalla hän menetelmää käyttää ja millä tavalla GTD on luonteva osa luovaa prosessia.

Muutama linkki Darudeen liittyen:

Picture of Jukka Backman

Jukka Backman

GTD coach

Kiireentuntu on vähentynyt 

Taitotalon eläköityvä toimitusjohtaja Kari Juntunen: Kiireentuntu on vähentynyt  Juntunen tutustui GTD-menetelmään vasta työuransa loppupuolella ja harmittelee, ettei törmännyt siihen jo aiemmin. – Elämänhallinta olisi ollut parempaa. Kari

Lue lisää >>
Darude

Haastattelussa Darude

Getting Things Done® (GTD) from Vital Learningin haastattelussa Darude ”Onko tämä se mitä Darude käyttää?” Tämä on ehkä yleisin keskustelunavaus asiakasyrityksen HR:n kanssa, kun GTD-menetelmään

Lue lisää >>